Nu söker vi nya vikarier

Trött på torra jobbannonser som egentligen inte säger så mycket? Vi med. Därför lät vi de faktiska arbetsgivarna sköta snacket – barnen. Häng med Sveriges yngsta arbetsgivare på en lite annorlunda rekryteringsprocess där de berättar om hur det är att jobba som vikarie och vilka egenskaper som är viktiga.

Redan övertygad? Tryck på knappen nedan för att skicka in din ansökan.

Ansök Har

Sveriges yngsta arbetsgivare

Episod 1: Om arbetsplatsen

Sveriges yngsta arbetsgivare

Episod 2: Kravprofilen

Sveriges yngsta arbetsgivare

Episod 3: Intervjun

Vi söker dig som är…

Vi kräver inga specialkunskaper – istället tror vi att dina personliga egenskaper är din superkraft i rollen som vikarie. Det enda vi vill är att du ska vara snäll, trygg, närvarande och ha lite erfarenhet sen tidigare av att jobba med barn. I gengäld får du ett spännande jobb där du möter nya människor, knyter kontakter och får en ovärderlig merit på CV:t. Dessutom bestämmer du helt själv hur ofta du vill jobba och i vilka årskurser.

Eftersom att våra vikarier är det viktigaste vi har erbjuder vi också löpande fortbildningar, ledarskapsträningar, afterworks och andra roliga aktiviteter tillsammans så ofta vi kan. Så bli vikarie – chansen är stor att du lär dig något om dig själv på köpet.

  1. Flexibelt

    Bestäm fritt över dina arbetstider. Välj enstaka uppdrag eller heltid.

  2. Utvecklande

    Inspirera, gör skillnad och öva din ledarskapsförmåga.

  3. Varierande

    Samla erfarenhet från olika människor och arbetsplatser.

Ansök Har

Pedagogpoolens styrka

Våra vikarier berättar