BOKA VIKARIE

Med Pedagogpoolen får du rätt kompetens i rätt tid

 • 1. Behov

  Vi vill att du ska kunna fokusera på den pedagogiska verksamheten. Vad du än har för behov finns vi här vare sig det är med kort varsel eller vid hjälp med fast rekrytering.

 • 2. Förfrågan

  Vill du boka vikarie kan du fylla i vårt webbformulär eller kontakta oss via telefon eller mail. Behöver du hjälp med rekrytering för fast tjänst kan du läsa mer under rekrytering.

 • 3. Matchning

  Gemensamt för alla uppdrag är att den personal vi matchar är noga utvald. Alla vikarier genomgår en noggrann urvalsprocess i flera steg innan de börjar som vikarie.

 • 4. Bokad

  Hur än ert behov ser ut så får ni en engagerad, lyhörd och flexibel medarbetare som snabbt sätter sig in i situationen och de aktuella arbetsuppgifterna.

Pedagogpoolens rekryteringstjänster

Professionell hjälp med hela eller delar av rekryteringsprocessen

Komplett rekrytering

Förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning
 • Spara värdefull tid
 • Helhetslösning

En helhetslösning där vi sköter samtliga steg i rekryteringsprocessen för att bespara dig tid och resurser till annat. Vi presenterar kandidater och under processens gång får du löpande uppdatering om rekryteringsprojektets status.

Second opinion

Förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning
 • Professionell hjälp med viktigt beslut
 • Minska risken för felrekrytering

Med rekryteringstjänsten ”second opinion” stöttar vi dig i ditt viktiga beslut om vilken kandidat som ska erbjudas anställning i syftet att minska risken för en felrekrytering. Vi genomför djupintervjuer, personlighetstester och/eller färdighetstester. Resultatet av dessa ger dig ett objektivt beslutsunderlag som hjälper dig att fatta beslut om vem som ska erbjudas den aktuella tjänsten.

Varför välja Pedagogpoolen?

Vi är specialister på skola

Vi är sprungna ur skola som ger oss unik kunskap och erfarenhet av skolbranschen. 2001 hyrde vi ut vår första lärarvikarie och rekryterade vår första pedagog.

Vi har lång erfarenhet

I femton år har vi ägnat oss åt skolbemanning och skolrekrytering. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag – en pålitlig och trygg partner.

Våra kunder rekommenderar oss

Vi har många nöjda referenskunder inom både skolbemanning och skolrekrytering. Vi ser till att du blir nöjd. Annars tar vi vårt ansvar och har omfattande garantier.

Vi hjälper dig att spara tid

Med Pedagogpoolen får du rätt kompetens i rätt tid. Du får tid att fokusera på den pedagogiska kärnverksamheten. Vi jobbar med skolor på alla nivåer, från förskola till vuxenutbildning.

Vi brinner för skola

Vår vision är att få människor att växa och utveckla. Samtidigt vill vi varar en aktiv samarbetspartner som långsiktigt bidrar till att utveckla svenska skolan. För att lyckas med detta krävs det att vi är proffsiga och kunniga på det vi gör.

Sök personal utifrån dina behov

Inom förskola, grundskola, särskola och gymnasium

Att fler duktiga lärare är viktigt för kvaliteten och trivseln i skolan är nog alla överens om. På Pedagogpoolen är det en drivkraft i vårt arbete. Vi har en passion för utbildning på alla nivåer och vet betydelsen av ett fungerande arbetslag för att lärare och elever ska kunna gå hem trygga, nöjda och glada efter en inspirerande arbetsdag.

Med Pedagogpoolen får du rätt kompetens i rätt tid. Vi är auktoriserade specialister på bemanning och rekrytering och har som mål att bygga långsiktiga och nära samarbeten med alla uppdragsgivare.