Pedagogpoolen söker regionchef till Ängelholm/Helsingborg

Har du en passion för entreprenörskap, en stark vilja att bidra till förbättringar och är ständigt på jakt efter bra affärer? Trivs du med att vara en del i en organisation och gillar en arbetsmiljö där egna initiativ är avgörande för resultatet? Om svaret är ja kan det vara dig vi söker.

Ditt uppdrag är att ansvara för verksamheten i regionen samt sälja och informera om våra tjänster och bygga goda relationer med våra kunder. Du ansvarar för att nå uppsatta mål genom att bearbeta och besöka nya och befintliga kunder i regionen. Du bokar och administrerar dina egna besök, gör uppföljningar och planerar din egen arbetsvecka. Du kommer att arbeta mot tydliga mål med fokus på kundrelationer och informativ försäljning till nya kunder. Du kommer också att arbeta med att marknadsföra oss genom olika kanaler för att attrahera potentiella nya lärarvikarier. Du har personalansvar för regionens anställda lärarvikarier och rekryterar kontinuerligt ny personal.

Som person behöver du vara självgående, strukturerad och ha en vilja att driva och utveckla verksamheten framåt. Din förmåga att möta människor och skapa relationer är stor och du är en person som ser möjligheter istället för problem. Vi tror att du har god förmåga att kommunicera, prioritera och planera. Du har ett starkt engagemang, en positiv attityd och massor med energi. Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter innefattande kundkontakter, arbetsledning, försäljning och personalfrågor.

Tjänsten är 100 % tillsvidareanställning med start omgående enligt överenskommelse.

Du har B-körkort samt gärna tillgång till egen bil.

Kontoret är beläget i Ängelholm.

Låter detta intressant ber vi dig att skicka din ansökan bjorn.sundberg@pedagogpoolen.se Vi ser fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt dock senast den 18  februari.


 Pedagogpoolen är ett auktoriserat bemanningsföretag med affärsidé att hyra ut väl förberedda och engagerade lärarvikarier till förskola, skola och gymnasium samt att rekrytera kompetenta lärare och skolledare. Femton års erfarenhet har gjort att vi idag är en av de största och ledande aktörerna i Sverige inom bemanning och rekrytering till skolor. Vi brinner för skola och är en professionell, pålitlig och personlig partner till våra över skolor med över 1200 lärarvikarier. Pedagogpoolen har verksamhet i främst Stockholm-Mälardalen, Göteborg med kranskommuner och Skåne, med huvudkontor i Stockholm.