Tjänsten tillsatt - Pedagogpoolen söker kundansvarig till region Väst

Det går inte längre att söka tjänsten! 

Har du glädje, entusiasm och en stor vilja att hjälpa dina kunder? Då är du rätt person för oss!

Om tjänsten
Vi fortsätter att växa i region Väst och nu söker vi dig som vill arbeta självständigt med kundrelationer och marknadsföring hos oss. Ditt uppdrag är att sälja och informera om våra tjänster samt bygga goda relationer med våra kunder som i huvudsak är för- och grundskolor samt gymnasier. I tjänsten ansvarar du för att nå uppsatta mål genom att bearbeta och besöka nya och befintliga kunder i region Väst. Du bokar och administrerar dina egna besök, gör uppföljningar och planerar din arbetsvecka tillsammans med regionchefen. Du kommer att arbeta mot tydliga mål med fokus på kundrelationer och informativ försäljning till nya kunder. Du kommer också att arbeta med att marknadsföra oss genom olika kanaler för att attrahera potentiella nya lärarvikarier.

Din profil
För att passa för tjänsten tror vi att du har ett stort intresse av skola/utbildning och en förståelse för vad det innebär att arbeta i skolans värld. Du har en kommunikativ förmåga, i både tal och skrift. Du är resultatinriktad, gillar utmaningar och har en positiv inställning. Du har mycket energi och vana av att arbeta självständigt. Du tycker om att möta och arbeta med nya människor. Det är meriterande om du har erfarenhet av servicebranschen eller tjänstesektorn.

Kontaktperson
Lina Jacobson, 031-380 30 20
lina.jacobson@pedagogpoolen.se

Pedagogpoolen är ett auktoriserat bemanningsföretag och vår affärsidé är att hyra ut väl förberedda och engagerade lärarvikarier till förskola och skola, samt att rekrytera kompetenta lärare och skolledare. Femton års erfarenhet har gjort att vi idag är en av de största aktörerna i Sverige inom bemanning och rekrytering till skola. Vi brinner för skola och är en professionell, pålitlig och personlig partner till våra 1000 samarbetsskolor och 1200 lärarvikarier. Pedagogpoolen har verksamhet främst i Stockholm-Mälardalen, Göteborg med kranskommuner och Skåne, med huvudkontor i Stockholm. Läs gärna mer på pedagogpoolen.se