Tjänsten tillsatt - Pedagogpoolen söker redovisningsekonom på deltid

Det går inte längre att söka tjänsten! 

Om företaget
På Pedagogpoolen brinner vi för skola! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med affärsidén att hyra ut väl förberedda och engagerade lärarvikarier till förskola, skola och gymnasium samt att rekrytera kompetenta lärare och skolledare. Drygt femton års erfarenhet har gjort att vi idag är en av de största och ledande aktörerna i Sverige inom bemanning och rekrytering till skolor. Huvudkontoret finns i Stockholm, vid Odenplan.

Vi växer och söker därför en redovisningsekonom som kan arbeta vid sidan av vår ekonomichef.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter
Rollen är bred och innefattande många av ekonomiarbetets olika delar (dock ej den löpande bokföringen som sköts av vår ekonomichef).

I rollen ansvarar du främst för:

  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Lönekörningar (löneunderlaget importeras via fil till Hogia Lön för att därefter bokföras och utbetalas)
  • Moms- och arbetsgivaredeklarationer

I arbetet har du daglig kontakt med verksamheten. Du rapporterar till ekonomichefen, som också vägleder och coachar dig i ditt arbete.

Arbetet sker i Hogia, Hogia Lön, Ascendo och InExchange.

Vem söker vi?
För att passa i rollen ser vi att du trivs med att arbeta med människor, är strukturerad, noggrann och självgående och har en förmåga att lätt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du bidrar ofta med nya idéer och infallsvinklar i arbetsrelaterade frågor.

Vi söker dig med relevant utbildning och erfarenhet av kund-/leverantörsreskontra samt momsredovisning och som vill utvecklas inom löneområdet. Du behärskar svenska i tal och skrift. Vidare är du en van användare av Officepaketet och har du erfarenhet från Hogia eller Ascendo är det meriterande.

Omfattning
Deltid 40-50%, arbetstider efter överenskommelse.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 15 mars, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt till peder.hagen@pedagogpoolen.se. Märk din ansökan med ”Redovisningsekonom” i ämnesraden. Har du frågor kring tjänsten, kontakta Peder Hagen på tel. 0708-72 97 53.


 Pedagogpoolen är ett auktoriserat bemanningsföretag med affärsidé att hyra ut väl förberedda och engagerade lärarvikarier till förskola, skola och gymnasium samt att rekrytera kompetenta lärare och skolledare. Femton års erfarenhet har gjort att vi idag är en av de största och ledande aktörerna i Sverige inom bemanning och rekrytering till skolor. Vi brinner för skola och är en professionell, pålitlig och personlig partner till våra över skolor med över 1200 lärarvikarier. Pedagogpoolen har verksamhet i främst Stockholm-Mälardalen, Göteborg med kranskommuner och Skåne, med huvudkontor i Stockholm.