Tjänsten tillsatt - Pedagogpoolen söker chef till bemanningsavdelningen i Stockholm

Det går inte längre att söka tjänsten! 

Vill du leda bemanningsteamet i ett framgångsrikt och expansivt företag som omsätter över 80 Mkr? Då kan detta vara en tjänst för dig! På vårt centralt belägna kontor vid Odenplan arbetar idag 25 personer, varav tio ingår i bemanningsteamet.

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter:

  • Ansvara för att inkomna uppdrag bearbetas optimalt av teamet
  • Fördela och leda arbetet på bemanningsavdelningen
  • Rekrytera nya medarbetare
  • Lönesättande chef för bemanningskoordinatorerna
  • Lägga schema för bemanningskoordinatorerna
  • Hantera kundreklamationer

För att trivas hos oss tror vi att du delar vårt serviceengagemang gentemot våra kunder och tycker om att arbeta flexibelt i ett stundtals högt arbetstempo. Vi tror att du har god förmåga att kommunicera, prioritera, planera och arbetsleda. Du har ett starkt engagemang, en positiv attityd och massor med energi.

Som person behöver du vara självgående, strukturerad och ha en vilja att driva och utveckla verksamheten framåt. Att kunna prioritera och samarbeta med andra samt hantera flera uppgifter parallellt är ett måste. Din förmåga att prata med människor och skapa relationer är stor och du är en person som ser möjligheter istället för problem. Du har hög servicekänsla, är lyhörd och har känsla för goda affärer. Som bemanningschef på Pedagogpoolen kommer du att arbeta självständigt med nära stöd från verksamhetschefen och till din hjälp har du även två gruppledare.

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter innefattande kundkontakter, arbetsledning, försäljning och personalfrågor. Meriterande är om du har ledarerfarenhet från service eller bemanningsbranschen.

Vi sitter i nyrenoverade trevliga lokaler vid Odenplan i Stockholm. Bemanningsavdelningen har öppet måndag-torsdag klockan 06:00-18:00 samt fredag 06:00-17:00.

Låter detta intressant ber vi dig att skicka din ansökan bjorn.sundberg@pedagogpoolen.se Vi ser fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt dock senast den 6 augusti.

Pedagogpoolen är ett auktoriserat bemanningsföretag med affärsidé att hyra ut väl förberedda och engagerade lärarvikarier till förskola, skola och gymnasium samt att rekrytera kompetenta lärare och skolledare. Femton års erfarenhet har gjort att vi idag är en av de största och ledande aktörerna i Sverige inom bemanning och rekrytering till skolor. Vi brinner för skola och är en professionell, pålitlig och personlig partner till våra 1000 samarbetsskolor och 1200 lärarvikarier. Pedagogpoolen har verksamhet i främst Stockholm-Mälardalen, Göteborg med kranskommuner och Skåne, med huvudkontor i Stockholm.