NOMINERINGARNA KLARA INFÖR ÅRETS VIKARIE 2018

Nu är nomineringsarbetet klart inför korandet av Årets Vikarie 2018 som sker fredagen den 18 januari 2019. Totalt 40 av de 1 300 vikarier, som under 2018 arbetat på skolor och förskolor genom skolbemanningsföretaget Pedagogpoolen runt om i Sverige, har chansen att vinna årets utmärkelse som delas ut för åttonde elfte i rad.

Vinnaren utses av vår  jury som i år består av Beata Kull, grundare av Lärargalan, Björn Sundberg, verksamhetschef Pedagogpoolen, Carina Skeri, Universitetsadjunkt Uppsala universitet och Peder Hagen, VD, Pedagogpoolen.

Årets Vikarie utses den 18 januari för inbjudna på Norrtullsgatan 14 i Stockholm, kl 18-21.

– Målet är att lyfta fram alla otroligt duktiga lärarvikarier som arbetar runt om i skolorna och att stärka vikarieyrketDet finns så många duktiga vikarier som brinner för vad de gör och som får positiv respons av elever och personal på skolorna. Nu har vi i juryn ett svårt arbete framför oss och vi ser fram emot en rolig tillställning den 18 januari då vinnaren koras, säger Peder Hagen, VD, Pedagogpoolen.

Kriterierna för utmärkelsen Årets Vikare är en god förebild som uppvisar tydliga varma ledaregenskaper, har nyfikenhet och engagemang. En stabil person som vill vidga sina vyer, gillar människor, skapar betydelsefulla relationer, inte bangar för utmaningar och är fast förankrad i en bra värdegrund. Personal på skolor och förskolor samt anställda på Pedagogpoolen har kunnat nominera kandidater.

De som är nominerade av Pedagogpoolens anställda till Årets Vikarie 2018 är:
Hugo Jonason
Mia Gerde
Matilda Steffner
Alexandra Wallentin
Alfred Knowles
Sara Baker
Daniel Ahmad
Nikolas Viisanen
Layth Al-Asadi
Ann-Christine Holten
Andreas Brimberg
Angus Carlsson
Arvin Banaie
Emma Lövgren
Kiryl Shantyka
Peshtiwar Botani
Petter Luong
Stefan Larsson
Victor Lanner
Ahmed Al-Jobory
Edvin Berggren
Alva Leijon
Michael Smith
Aleh Talstoi
Jens Wikström
Hampus Mörner
Sandra Gidlöf
Simon Sjöberg
Sonja Gube
Maximilian
Nicole Lindblom Reitz
Jakob Wingren
Ali Sulehria
Emma Svensson
Johanna Bååth
Rebecca Lundahl
Kajsa-Stina Berglund
Arjeta Shala
Viktor Löfving