NOMINERINGARNA KLARA FÖR ÅRETS VIKARIE 2017

Nu är nomineringsarbetet klart inför korandet av Årets Vikarie 2017 som sker fredagen den 19 januari 2018. Totalt 30 av de 1 200 vikarier, som under 2017 arbetat på skolor och förskolor genom skolbemanningsföretaget Pedagogpoolen runt om i Sverige, har chansen att vinna årets utmärkelse som delas ut för nionde året i rad.

Vinnaren utses av vår  jury som i år består av Karin Jordås, generalsekreterare, Mentor Sverige, Jonas Wennberg, bemaninningschef, Pedagogpoolen, Beata Kull, grundare och VD, Lärargalan och Peder Hagen, VD, Pedagogpoolen.

Årets Vikarie utses den 19 januari för inbjudna på Nortullsgatan 14 i Stockholm, kl 18-21.

– Målet är att lyfta fram alla otroligt duktiga lärarvikarier som arbetar runt om i skolorna och att stärka vikarieyrketDet finns så många duktiga vikarier som brinner för vad de gör och som får positiv respons av elever och personal på skolorna. Nu har vi i juryn ett svårt arbete framför oss och vi ser fram emot en rolig tillställning den 19 januari då vinnaren koras, säger Peder Hagen, VD, Pedagogpoolen.

Kriterierna för utmärkelsen Årets Vikarie är en god förebild som uppvisar tydliga varma ledaregenskaper, har nyfikenhet och engagemang. En stabil person som vill vidga sina vyer, gillar människor, skapar betydelsefulla relationer, inte bangar för utmaningar och är fast förankrad i en bra värdegrund. Personal på skolor och förskolor har nominerat kandidater.

De nominerade till Årets Vikarie 2017 är:

Ahmad Mohammadnejad

Amanda Stål

Annelise Frisk

Carina Lindbergh

Cleo Jansson

Dimitrios Koutsouris

Elin Björnstedt

Elynore Thorstenson

Emma Svensson

Emmy Östberg

Erik Aronsson

Erkin Hamidovic

Fanny Engström

Greta Lundberg

Imran Iqbal

Jasmine Arvidsson

Jennie Andersson

Julia Funseth

Kibret Mesfin

Knut Wester Kringstad

Lukas Schottenius

Malte During

Martina Smolcic

Mimmi Sundberg

Petra Wikström

Rebecka Ingram

Selwan Aljaberi

Tannaz Hassanzadeh

Tove Hjorth

Yvonne Nilsson