Nomineringarna klara för Årets Vikarie 2016

Nu är nomineringsarbetet klart inför korandet av Årets Vikarie 2016 som sker torsdagen den 19 januari 2017. Totalt 40 av de 1 200 vikarier, som under 2016 arbetat på skolor och förskolor genom skolbemanningsföretaget Pedagogpoolen runt om i Sverige, har chansen att vinna årets utmärkelse som delas ut för nionde året i rad.

Vinnaren utses av vår  jury som i år består av Karin Jordås, generalsekreterare, Mentor Sverige, Emma Rydell, bemaninningschef, Pedagogpoolen och Peder Hagen, VD, Pedagogpoolen.

Årets Vikarie utses den 19 januari för inbjudna på Nortullsgatan 14 i Stockholm, kl 18-21.

Målet är att lyfta fram alla otroligt duktiga lärarvikarier som arbetar runt om i skolorna och att stärka vikarieyrket. Det finns så många duktiga vikarier som brinner för vad de gör och som får positiv respons av elever och personal på skolorna. Nu har vi i juryn ett svårt arbete framför oss och vi ser fram emot en rolig tillställning den 19 januari då vinnaren koras, säger Peder Hagen, VD, Pedagogpoolen.

Kriterierna för utmärkelsen Årets Vikarie är en god förebild som uppvisar tydliga varma ledaregenskaper, har nyfikenhet och engagemang. En stabil person som vill vidga sina vyer, gillar människor, skapar betydelsefulla relationer, inte bangar för utmaningar och är fast förankrad i en bra värdegrund. Personal på skolor och förskolor har nominerat kandidater.

De nominerade till Årets Vikarie 2016 är:
Alexander Sporny
Anne Persson
Axel Stålstierna
Bafrin Mahomood
Beatrice Chamberlain
Clara Klingspor
Einar Gunnarsson
Elin Jyborn
Emilia Hurjui
Felix Boija
Frida Johansson
Gunnar Olofsson
Hanna Johansson
Hanna Karimi
Hanna Lindberg
Isabell Åström
Jakob Sjödin
Jan Lysèn
Jorge Villegas
Karl-Erik Strand
Lanlan Sun
Layth Al Asadi
Leo Marklund
Linus Petersson
Louise Hjelström
Lina Törnblom
Maja Eneström
Martina Smolcic
Mattias Wicklund
Niki Samakovlis
Niels De Groth
Rickard Lennermo
Robin Karlsson
Sindra Liebe
Sofia Martinsson
Sofia Selenius
Sylwia Orolowska
Szilvia Werb
Xherije Xhaferi