Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/forge/www.pedagogpoolen.se/wp-content/themes/vre/lib/custom.php on line 697
Sök jobb - Pedagogpoolen

Lediga tjänster

Lediga tjänster vi rekryterar till

Bli rekryterad via Pedagogpoolen

Vi hjälper våra uppdragsgivare att hitta rätt kandidat

Att blir rekryterad till en fast tjänst via Pedagogpoolen innebär en anställning direkt på en skola eller hos annan uppdragsgivare. Bland våra lediga tjänster annonseras jobb för dig som antingen är nyexaminerad lärare eller för dig som redan har erfarenhet sen tidigare.

Pedaogpoolen är specialister på kompetensförsörjning, hela vägen från förskola till gymna­sium och särskola. Vi är ledande i Stockholmsområdet där vi samarbetar med närmare 500 skolor kring bemanning och rekrytering. Vi vet betydelsen av att hitta rätt medarbetare till rätt skola och vad som är viktigt för både dig och skolan. Vår långa erfarenhet från skolans värld ger oss en unik kunskap och erfarenhet av rekrytering av utbildade lärare och pedago­ger.

Pedagogpoolen är ett auktoriserat bemanningsföretag vil­ket är en trygghet och kvalitetssäkring såväl för dig som kandidat som för våra uppdragsgivare.

Så funkar det

Pedagogpoolens rekryteringsprocess för fasta tjänster.

 • 1. Ansökan & urval

  Om det finns en tjänst som passar in på dig söker du den direkt genom att klicka på tjänsten. Du kan även registrera ditt CV i vår kandidatbas för kommande rekryteringar om du önskar bli kontaktad i framtiden.

 • 2. Intervju

  Vi gör en första intervju sen presenterar vi dig för den aktuella uppdragsgivaren. I vissa fall genomförs personlighets- och färdighetstester.

 • 3. Presentation

  När intervjuer, eventuella tester och kontroll av referenser är genomförda, presenteras kandidaterna för kunden och kallas till intervju hos kund.

 • 4. Val av slutkandidat

  Kunden fattar sedan sitt beslut och den som väljs blir då anställd direkt av kunden. Efter att rekryteringen är avslutad görs uppföljning både med kunden och rekryterad kandidat för att säkerställa att allt fungerat bra.

Frågor & Svar

Här får du svar på vanliga frågor

Vi utför rekryteringsuppdrag och tillsätter tjänster för pedagogisk personal inom alla skolformer, från förskola till vuxenutbildning. Vi tillsätter även skolledartjänster (förskolechefer, rektorer, biträdande rektorer) och andra tjänster inom skoladministration (administration, ekonomi, IT) och elevhälsovård (skolkuratorer, skolpsykologer, skolsköterskor, SYV:ar) samt skolbibliotekarier och skolvaktmästare. Under 2015/2016 har vi även tillsatt tjänster till förlag inom läromedel och utbildning.

Ja, Pedagogpoolen är sedan 2008 ett auktoriserat bemanningsföretag. Auktorisationen är en trygghet och kvalitetssäkring för våra kunder, anställda och övriga intressenter. Sedan 2019 är Pedagogpoolen även ett auktoriserat rekryteringsföretag. Det ställs höga krav på ett företag för att kunna få och behålla en auktorisation. Auktorisationen intygar bland annat att Pedagogpoolen:

 • följer Bemanningsföretagens etiska riktlinjer
 • har en fastställd jämställdhetsplan
 • har en omfattande ansvarsförsäkring
 • har tecknat kollektivavtal
 • följer och håller sig à jour gällande lagar och regler i bemanningsbranschen och på arbetsmarknaden

Är du behörig lärare eller på väg att bli och vill byta arbetsplats och ta dig an en ny utmaning men inte hittar någon passande ledig tjänst som vi annonserar just nu kan du registrera ditt CV i vår kandidatdatabas. Då kan du bli aktuell för våra kommande rekryteringsuppdrag och tjänster som passar din profil.

 

Vi hjälper skolor i hela Sverige med rekryteringsuppdrag och tillsättande av tjänster. Så var du än bor kan du bli aktuell för en tjänst som vi tillsätter. Vi har flest uppdrag i Stockholms län, Göteborg med omnejd och och Skåne men finns även i övriga delar av Sverige. Totalt samarbetar vi med omkring 1200 skolor kring bemanning och rekrytering.

VRE Education blir Pedagogpoolen – namnet är nytt, allt annat är lika!

I september 2016 bytte VRE Education namn till Pedagogpoolen. Med vårt nya namn vill vi tydligare berätta vad vi kan och vad vi gör. Drygt femton års erfarenhet har gjort att vi idag är en av de största aktörerna i Sverige inom bemanning och rekrytering till skola. Vi fortsätter att vara en professionell, pålitlig och personlig partner till våra 1200 samarbetsskolor och 1200 lärarvikarier. Vi brinner för samma sak nu som då – skola!