Jag tar mig an nya utmaningar varje dag!

Selwan började jobba på Pedagogpoolen för att det är ett flexibelt och kul jobb som passar hans nuvarande livsstil perfekt. Han gillar att man själv kan välja hur man vill lägga upp sin arbetsvecka och vilka ämnen och åldrar man vill jobba med. Innan Selwan började jobba på Pedagogpoolen spelade han fotboll på heltid och jobbar nu främst med idrottsuppdrag ute på skolorna.

Hur kändes din första dag på jobbet?
Min första dag på jobbet började lite nervöst, men kändes genast bättre när jag fick träffa eleverna.

Vad är det absolut bästa med att jobba som vikarie?
Det bästa med jobbet är att umgås med eleverna. Att få lära känna deras olika egenskaper och olika personligheter.

Känner du att du har utvecklats som person genom jobbet? Isåfall, hur?
Jag känner mig mer självsäker när jag hanterar olika situationer i klassrummet. Jag har också funnit egenskaper jag inte trodde fanns, som till exempel att snabbt ta egna beslut och en förhöjd initiativförmåga.

Har du något bra tips till nyblivna vikarier?
Det är viktigt att man visar rätt attityd från början för att eleverna ska ta en på allvar.

Vad skulle du säga till någon som funderar på att bli vikarie hos Pedagogpoolen?
Det är ett kul jobb där man träffar elever i olika åldrar och hamnar på olika skolor och får möjligheten att skapa glädje hos eleverna!