Vi söker fler lärarvikarier

Är du en pigg pensionär som har mer kvar att ge? Då kan du vara med och göra skillnad för Sveriges barn och ungdomar. Jobba extra på dina egna villkor som vikarie inom förskola och skola. Du bestämmer själv vilka ämnen du vill undervisa i och vilka åldersgrupper du vill arbeta med. Din kunskap och din erfarenhet av livet är något andra har glädje av att du delar. Bli lärarvikarie genom Pedagogpoolen!

Låter det intressant? Titta gärna på filmerna nedan där du får träffa vår lärarvikarie Birgitta och vår bemanningskoordinator Hanna.

Ansök här

Dela din kunskap!

Birgitta blir erbjuden ett vikarieuppdrag av Hanna på Pedagogpoolen.

Pigg pensionär?

Gör som Birgitta, jobba extra som vikarie när du inte ägnar tiden åt barnbarn eller annan fritidssyssla.

Vill du bli min vikarie?

Theo söker sin nästa vikarie – är det du?

Mer om oss och jobbet

På Pedagogpoolen bemannar vi vikarieuppdrag inom förskola, grundskola, gymnasieskola och vuxenutbildning. Våra värdeord är professionella, pålitliga och personliga. Vi har sedan 2001 hyrt ut noga utvalda vikarier och vi brinner för skola och utbildning. Vi strävar alltid efter att ha personliga relationer med våra anställda vikarier och våra kunder. Vår övertygelse är att ett personligt förhållningssätt är en förutsättning för att vi ska lyckas vara en professionell och pålitlig arbetsgivare och samarbetspartner. Självklart är vi ett auktoriserat bemanningsföretag.

Innan du börjar jobba hos oss behöver du fylla i din ansökan och berätta vilken erfarenhet du har av möte med människor och undervisning. Vi bjuder in dig till en personlig intervju där vi får lära känna dig bättre och höra dina tankar kring skolan och vikariejobbet. Nästa steg är vår introduktionskurs där vi bl. a. berör skolans rutiner och styrdokument, pedagogiskt ledarskap och vikariens roll, bemötande och förhållningssätt. På kursen berörs också praktiska frågor och information om vikariejobbet för att på bästa sätt förbereda dig inför uppdrag och arbete de dagar du vill och önskar.

Varför jobba extra som lärarvikarie?

Våra seniora vikarier berättar