Både barnen och personalen var hjälpsamma första dagen

Hur kom du på att du ville jobba för Pedagogpoolen?
Jag sommarjobbade på förskola och tyckte att det var jätteroligt och spännande. Ett år tidigare hade jag träffat ambassadörer från Pedagogpoolen på SACO-mässan och därför valde jag Pedagogpoolen som arbetsgivare.

Vad gillar du att göra på fritiden?
Jag tycker om musik, jag skriver musik och sjunger. Jag är också intresserad av film och spel.

Hur kändes din första dag på jobbet?
Nervöst! Men kul, jag fick mycket hjälpsam information från bemanningen som ringde mig samma morgon och både barn och personal på förskolan som jag kom till var snälla och guidade mig till en början. Man kommer in i verksamheten och rollen som vikarie snabbt!

Känner du att du har utvecklats som person genom jobbet?
Absolut! Jag har lärt mig en hel del om sociala koder och hur man på bästa sätt tacklar jobb med nya människor och i nya miljöer.

Vad är det absolut bästa med att jobba som vikarie?
Mest av allt barnen. Men att få träffa nya kollegor och att få känna att man kan hjälpa till är också högt upp på listan.

Vilket är ditt bästa vikarietips?
Var alltid aktiv och initiativtagande. Om du är osäker eller undrar över något så fråga! Hellre en gång för mycket än för lite.