Vikariepool i Göteborg med omnejd

möjligheter för dig som gillar nya utmaningar

Vi vill gärna knyta dig som är utbildad pedagog, under utbildning eller har erfarenheter av pedagogiskt arbete, till vår pool för lärarvikarier.
Anmäl dig redan när du börjar studera för att kunna pröva olika pedagogiska verksamheter och knyta värdefulla kontakter.

  • Du bestämmer själv när och hur mycket du vill arbeta som vikarie.

Eftersom förfrågningar från våra kunder varierar mycket (ifråga om uppdragets tid och art samt pedagogens erfarenhet) så är alla kompetenser välkomna. Vi har jobb för dig som vill arbeta i förskola med barn 1-5 år, liksom dig som helst undervisar ungdomar och vuxna.

    Vi får framförallt uppdrag från skolor och förskolor, men även från näringslivet. Och det rör sig om alla möjliga ämnen.

När det gäller vuxenutbildning har vi till exempel haft förfrågningar om undervisning i svenska för invandrare, data samt olika kompetenser för KY-utbildningar.

Om du vill jobba som lärarvikarie i vikariepoolen:

Skicka in ditt CV och personliga brev på cirka en A4-sida vardera. Berätta vem du är, vad du vill arbeta som, eventuella ämnen du vill undervisa i, hur mycket du vill arbeta och när du vill börja.

I rekryteringsprocessen samarbetar vi med VRE Education, använd detta formulär.

Till intervjun

Vi vill att du tar med dig minst två referenser samt kopior på betyg och examensbevis. Dessutom behöver vi ett Utdrag ur belastningsregistret för dig som ska jobba på förskola eller grundskola. Kom ihåg att utdraget gäller ett år.

En vanlig fråga

”Hur lång tid efter att jag har ansökt tar ni kontakt med mig?”
PedagogPoolen behandlar din intresseanmälan så fort vi kan samt skickar en bekräftelse. Därefter hör vi av oss om eventuell intervju.